Programændring

Firewallen har registreret en modifikation i et program, som bruges til at oprette udgående forbindelser fra din computer. Det er muligt, at programmet blot er blevet opdateret til en ny version. På den anden side kan en ændring være forårsaget af et skadeligt program. Hvis du ikke er bekendt med en legitim ændring, anbefaler vi, at du afviser tilslutningen og scanner computeren ved hjælp af den seneste virussignaturdatabase.