Brugerkonti

I Avanceret opsætning > Beskyttelser > Internetbeskyttelse > Forældrekontrol > Brugerkonti > Rediger kan du knytte Windows-brugerkonti, der bruges af Forældrekontrol, til bestemte brugere for at begrænse deres adgang til upassende eller skadeligt indhold på internettet.

Kolonner

Windows–konto – Navnet på brugeren.

Aktiveret – Når indstillingen er valgt, er Forældrekontrol aktiveret for en bestemt brugerkonto.

Domæne – Navnet på det domæne, som brugeren er medlem af.

Fødselsdag – Alderen på den bruger, som kontoen tilhører.

Kontrolelementer

Tilføj – Dialogboksen Arbejde med brugerkonti vises.

Rediger – Denne indstilling giver dig mulighed for at redigere de valgte konti.

Slet – Sletter den markerede konto.

Opdater – Hvis du har tilføjet en brugerkonto, kan ESET Internet Security opdatere listen over brugerkonti uden at skulle åbne dette vindue igen.