Regler for scanning af applikationer

Regler for scanning af program kan bruges til at tilpasse ESET Internet Securitys funktionsmåde for specifikke programmer og til at huske de handlinger, der er valgt, når SSL/TLS-tilstand er i Interaktiv tilstand. Listen kan ses og redigeres i Avanceret opsætning > Beskyttelser > SSL/TLS Regler for scanning af program > Rediger.

Vinduet Regler for scanning af program består af:

Kolonner

Program – Vælg en eksekverbar fil i bibliotekstræet, klik på muligheden..., eller indtast stien manuelt.

Scanningshandling – Vælg Scan eller Ignorer for at scanne eller ignorere kommunikation. Vælg Automatisk for at scanne i automatisk tilstand og spørge i interaktiv tilstand. Vælg Spørg, hvis brugeren altid skal spørges.

Kontrolelementer

Tilføj – Tilføj filtreret program.

Rediger – Markér det program, du vil konfigurere, og klik på Rediger.

Slet – Markér det program, du vil slette, og klik på Slet.

Importér/Eksportér – Importér programmer fra en fil, eller gem den aktuelle liste over programmer i en fil.

OK/Annuller – Klik på OK, hvis du vil gemme ændringer, eller klik på Annuller, hvis du vil afslutte uden at gemme ændringer.