Scanning af HTTP(S)-trafik

ESET Internet Security er som standard konfigureret til at scanne HTTP- og HTTPS-trafikken, der bruges af internetbrowsere og andre programmer. Du bør kun deaktivere trafikscanningen, hvis du oplever problemer med en tredjeparts software og vil vide, om problemet skyldes ESET Internet Security.

Aktivér scanning af HTTP-trafik – HTTP-trafik overvåges altid for alle porte i alle programmer.

Aktivér scanning af HTTPS-trafik – HTTPS-trafik bruger en krypteret kanal til at overføre oplysninger mellem server og klient. ESET Internet Security undersøger kommunikation, der bruger protokollerne SSL (Secure Socket Layer) og TLS (Transport Layer Security). Programmet scanner kun trafik på porte, der er defineret i Porte, der bruges af HTTPS-protokol, uanset versionen af operativsystemet (du kan føje porte til den foruddefinerede 443 og 0-65535).