Udeladte programmer

Hvis du vil udelade scanning af kommunikation for bestemte programmer, skal du føje dem til listen. HTTP(S)/POP3(S)/IMAP(S)-kommunikation for de valgte programmer bliver ikke undersøgt for trusler. Vi anbefaler, at du kun bruger denne mulighed for programmer, der ikke fungerer korrekt, når deres kommunikation ikke undersøges.

Kørsel af programmer og tjenester bliver automatisk tilgængelig her, når du klikker på Tilføj. Klik på ..., og naviger til et program for manuelt at tilføje udeladelse.

Rediger – Rediger de markerede elementer på listen.

Fjern – Fjern markerede elementer fra listen.

CONFIG_EPFW_CONTENT_SCAN_EXCLUDE