Ekskluderede IP'er

Angivelserne på listen udelades fra scanning. HTTP(S)/POP3(S)/IMAP(S)-kommunikation fra/til de valgte adresser bliver ikke undersøgt for trusler. Vi anbefaler, at du kun bruger denne mulighed til adresser, som du ved, at du kan stole på.

Klik på Tilføj for at udelade en IP-adresse, et IP-adresseområde eller et IP-undernet for et fjernpunkt.

Klik på Rediger for at ændre den valgte IP-adresse.

Klik på Slet for at fjerne markerede elementer fra listen.

CONFIG_EPFW_CONTENT_ADDR_EXCL

example

Eksempler på IP-adresser

Tilføj IPv4-adresse:

Enkelt adresse – Tilføjer en IP-adresse på en enkelt computer (f.eks. 192.168.0.10).

Adresseinterval – Angiv start- og slut-IP-adresser for at angive IP-intervallet for flere computere (f.eks. 192.168.0.1 til 192.168.0.99).

Undernet – Undernet (en gruppe computere), der er defineret af en IP-adresse og maske. 255.255.255.0 er f.eks. netværksmasken for undernettet 192.168.1.0. Skriv 192.168.1.0/24 for at undlade hele undernettypen.

Tilføj IPv6-adresse:

Enkelt adresse – Tilføjer IP-adressen for en enkelt computer (f.eks. 2001:718:1c01:16:214:22ff:fec9:ca5).

Undernet – Undernet (en gruppe computere), der er defineret af en IP-adresse og maske (f.eks.: 2002:c0a8:6301:1::1/64).