Dokumentbeskyttelse

Dokumentbeskyttelsesfunktionen scanner Microsoft Office-dokumenter, før de åbnes, samt filer, der hentes automatisk af Internet Explorer, som f.eks. Microsoft ActiveX-elementer. Dokumentbeskyttelse giver et beskyttelseslag ud over realtidsbeskyttelse af filsystemet og kan deaktiveres for at forbedre ydelsen på systemer, der ikke kan håndtere store mængder Microsoft Office-dokumenter.

Du kan aktivere dokumentbeskyttelse ved at åbne vinduet Avanceret opsætning > Registreringsprogram > Malwarescanninger > Dokumentbeskyttelse og klikke på skyderen ud for Aktivér dokumentbeskyttelse.

ThreatSense – Avancerede opsætningsindstillinger, f.eks. filtypenavne, du vil kontrollere, og anvendte registreringsmetoder. Se ThreatSense for at få flere oplysninger.

note

Denne funktion aktiveres af programmer, der bruger Microsoft Antivirus API (f.eks. Microsoft Office 2000 og nyere eller Microsoft Internet Explorer 5.0 og nyere).