Vælg prøve til analyse – Falsk positivt websted

Vi opfordrer dig til at indsende websteder, der er registreret som værende inficeret, scam eller phishing, men som ikke er det. Falske positive (FP) kan forekomme, når mønsteret i en fil stemmer overens med mønsteret i et registreringsprogram. Sådanne websteder bør indsendes, så vi kan forbedre vores antivirus- og anti-phishing-program, og for at hjælpe andre med at holde sig beskyttet.

Noter og yderligere oplysninger – Her kan du indtaste yderligere oplysninger eller en beskrivelse, som vil hjælpe os med at behandle eller identificere det mistænkelige websted.