ESET Hjelp på internett

Søk Norsk
Velg tema

ESET Internet Security

ESET Internet Security representerer en ny tilnærming til virkelig integrert datamaskinsikkerhet. Den nyeste versjonen av ESET LiveGrid®-skannemotoren, kombinert med vår tilpassede brannmur og antispam-modul, fungerer raskt og presist. Resultatet er et intelligent system som konstant er på vakt overfor angrep og skadelig programvare som kan true datamaskinen.

ESET Internet Security er en komplett sikkerhetsløsning som kombinerer maksimal beskyttelse og et minimalt systemavtrykk. Vår avanserte teknologi tar i bruk kunstig intelligens for å forhindre infiltrering av virus, spyware, trojanske hester, ormer, adware, rootkits og andre trusler – uten å redusere systemytelsen eller føre til forstyrrelser på datamaskinen.

Funksjoner og fordeler

Nytt designet brukergrensesnitt

Brukergrensesnittet i denne versjonen har blitt vesentlig redesignet og forenklet basert på resultater fra brukervennlighetstesting. All(e) grensesnittekst og varslinger har blitt nøye gjennomgått og grensesnittet støtter nå høyre-til-venstre-språk som hebraisk og arabisk. Elektronisk hjelp er nå integrert i ESET Internet Securityog tilbyr dynamisk støtteinnhold.

Mørk modus

En utvidelse som hjelper deg med å raskt bytte skjermen til et mørkt tema. Du kan velge ønsket fargevalg i brukergrensesnittelementer.

Virus- og spywarebeskyttelse

Oppdager og renser proaktivt de mest kjente og ukjente virusene, ormene, trojanerne og rootkit-ene. Avansert heuristikk oppdagelsesteknologi flagger til og med skadevare som aldri før har blitt sett og beskytter deg dermed fra ukjente trusler, som blir nøytralisert før de kan gjøre skade. Beskyttelse for nettilgang og anti-phishing-beskyttelse overvåker kommunikasjon mellom nettlesere og eksterne servere (inkludert SSL). E-postklientbeskyttelse gir kontroll over e-postkommunikasjon mottatt gjennom protokollene POP3(S) og IMAP(S).

Vanlige oppdateringer

Regelmessig oppdatering av deteksjonsmuren (tidligere kjent som «virussignaturdatabase») og programmodulene er den beste måten å sørge for maksimalt sikkerhetsnivå på datamaskinen din.

ESET LiveGrid®
(Skybasert omdømme)

Du kan kontrollere omdømmet til prosesser og filer som kjører, direkte fra ESET Internet Security.

Enhetskontroll

Skanner automatisk alle USB-minnepinner, minnekort og CD-er/DVD-er. Blokkerer flyttbare medier basert på type medium, fabrikant, størrelse og andre attributter.

HIPS-funksjonalitet

Du kan i stor grad tilpasse oppførselen til systemet – angi regler for systemregisteret, aktive prosesser og programmer og finjustere sikkerhetsinnstillingene dine.

Spillmodus

Utsetter alle pop-up-vinduer, oppdateringer eller andre systemintensive aktiviteter for å fokusere systemressurser på spilling og andre fullskjermsaktiviteter.

Funksjoner i ESET Internet Security

Sikker bankbetaling og -nettleser

Sikker bankbetaling og -nettleser gir en sikker nettleser som kan brukes til å få tilgang til nettbank eller nettbaserte betalingsløsninger for å sikre alle elektroniske transaksjoner skjer i et pålitelig og sikkert miljø.

Støtte for nettverkssignaturer

Nettverkssignaturer tillater rask identifikasjon og blokkering av ondsinnet trafikk som kommer til og fra brukerenheter slik som botter og utnyttelsespakker. Denne funksjonen kan betraktes som en forbedring av Botnet-beskyttelse.

Intelligent brannmur

Forhindrer at uautoriserte brukere får tilgang til datamaskinen din og utnytter dine personlige data.

Spambeskyttelse for e-postklient

Spam representerer opptil 50 prosent av all e-postkommunikasjon. Spambeskyttelse for e-postklient beskytter mot dette problemet.

Tyverisikringer

Tyverisikringer utvider sikkerheten på brukernivå hvis en datamaskin blir borte eller stjålet. Når du installerer ESET Internet Security og Tyverisikringer, oppføres enheten din på nettgrensesnittet. Med nettgrensesnittet kan du administrere Tyverisikringer-konfigurasjon og Tyverisikringer-administrasjonsfunksjoner på enheten.

Foreldrekontroll

Beskytter familien din fra potensielt støtende nettinnhold ved å blokkere diverse nettstedskategorier.

Et abonnement må være aktivt for at funksjonene til ESET Internet Security skal fungere. Vi anbefaler at du fornyer abonnementet flere uker før ESET Internet Security-abonnementet utløper.