Hjelp og støtte

Klikk på Hjelp og støtte i hovedprogramvinduet for å vise støtteinformasjon og feilsøkingsverktøy som hjelper deg med å løse problemer du kan komme over.

ICON_HELP_LICENSE Abonnement

Abonnementsfeilsøking – Klikk på denne koblingen for å finne løsninger på problemer med aktivering eller abonnementsendringer.

Endre abonnement – Klikk for å starte Aktivering-vinduet og aktivere produktet ditt. Hvis enheten din er koblet til ESET HOME, velger du en abonnement fra ESET HOME-kontoen din eller legger til en ny.

ICON_HELP_PRODUCT Installert produkt

Dette er nytt – Klikk her for å åpne informasjonsvinduet om nye og forbedrede funksjoner.

Om ESET Internet Security – Viser informasjon om ditt eksemplar av ESET Internet Security.

Feilsøking av produkt – Klikk på denne koblingen for å finne løsninger på de vanligste problemene.

Endre produkt – Klikk for å se om ESET Internet Securitykan endres til en annen produktlinje med nåværende abonnement.

ICON_HELP_HELP Hjelp-siden – Klikk denne koblingen for å starte hjelpesidene i ESET Internet Security.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Teknisk støtte

ICON_HELP_KB KunnskapsbaseESETs kunnskapsbase inneholder svar på de vanligste spørsmålene, og dessuten anbefalte løsninger for forskjellige problemer. ESETs tekniske spesialister oppdaterer kunnskapsbasen jevnlig, noe som gjør denne basen til det kraftigste verktøyet for å løse forskjellige problemer.