Koble til ESET HOME

Koble enheten din til ESET HOME for å se og administrere alle de aktiverte ESET-abonnementene og -enhetene dine. Du kan fornye, oppgradere eller utvide abonnementet ditt og se viktige abonnementsdetaljer. I ESET HOME-administrasjonsportalen eller mobilappen kan du legge til forskjellige abonnementer, laste ned produkter på enhetene dine, sjekke produktsikkerhetsstatusen og dele abonnementer via e-post. For mer informasjon, gå til ESET HOME-netthjelp.

BEGINNER_MYESET

Slik kobler du enheten din til ESET HOME:

note

Hvis du kobler til ESET HOME under installasjonen eller når du velger Bruk ESET HOME-konto som aktiveringsmetode, følger du instruksjonene i emnet for Bruk ESET HOME-konto.

Hvis du allerede har ESET Internet Security installert og aktivert med en abonnement lagt til i ESET HOME-kontoen din, kan du koble enheten til ESET HOME ved hjelp av ESET HOME-portalen: Følg instruksjonene i ESET HOME den elektroniske hjelpeveiledningen og tillat tilkoblingen i ESET Internet Security.

1.I programmets hovedvindu klikker du på ESET HOME-konto > Koble til ESET HOME eller på Koble til ESET HOME i varselet Koble denne enheten til en ESET HOME-konto.

2.Logg inn på ESET HOME-kontoen din.

note

Hvis du ikke har noen ESET HOME-konto, klikker du på Opprett konto for å registrere en, eller du kan se instruksjonene i ESET HOME elektronisk hjelp.

Hvis du har glemt passordet, klikker du på Jeg har glemt passordet mitt og følger trinnene på skjermen eller ser instruksjonene i ESET HOME elektronisk hjelp.

3.Angi et enhetsnavn, og klikk på Fortsett.

4.Etter en vellykket tilkobling vises et detaljvindu. Klikk på Ferdig.