Hjelpsider

Velkommen til ESET Internet Security brukerveiledningen. Informasjonen som gis her introduserer deg til produktet ditt og hjelper deg med å gjøre datamaskinen mer sikker.

Komme i gang

Før du bruker ESET Internet Security, kan du lese om ulike typer oppdagelser og eksterne angrep du kan støte på når du bruker datamaskinen. Vi har også samlet en liste over nye funksjoner som er introdusert i ESET Internet Security.

Start med å installere ESET Internet Security. Hvis du allerede har ESET Internet Security installert, se Arbeide med ESET Internet Security.

Slik bruker du ESET Internet Securitys hjelpsider

Elektronisk hjelp er delt inn i flere kapitler og underkapitler. Trykk F1 i ESET Internet Security for å vise informasjon om vinduet som åpnes.

Med dette programmet kan du søke etter et emne på hjelpsidene med nøkkelord, eller søke etter innhold ved å skrive inn ord eller uttrykk. Forskjellen mellom disse to metodene er at et nøkkelord kan være logisk relatert til hjelpsider som ikke inneholder det spesifikke nøkkelordet i teksten. Hvis du søker etter ord og uttrykk, vil alle sider bli søkt gjennom, og du får bare se de sidene som inneholder ordet eller uttrykket du søkte på i den faktiske teksten.

For konsekvens og for å motvirke forvirring, er terminologi brukt i denne guiden basert på brukergrensesnittet til ESET Internet Security. Vi bruker også et uniformt sett av symboler for å merke temaer av spesiell interesse eller viktighet.

note

En merknad er simpelthen en kort observasjon. Selv om du kan se bort fra dem, kan merknader gi verdifull informasjon, for eksempel beskrivelser av bestemte funksjoner eller koblinger til relaterte emner.

important

Dette krever oppmerksomheten din og vi oppfordrer deg til ikke å hoppe over det. Vanligvis gir det ikke-kritisk, men viktig informasjon.

warning

Dette er informasjon som krever ekstra oppmerksomhet og forsiktighet. Advarsler plasseres spesifikt for å hindre at du begår potensielt skadelige feil. Les og forstå teksten, da den refererer til svært sensitive systeminnstillinger eller noe risikabelt.

example

Dette er et benyttet eller praktisk eksempel som har som mål å hjelpe deg med å forstå hvordan en bestemt funksjon eller egenskap kan brukes.

Konvensjon

Betydning

Fet skrift

Navn på grensesnitt slik som bokser og alternativknapper.

Kursivtype

Plassholdere for informasjonen du oppgir. For eksempel, filnavn eller sti betyr den faktiske stien eller filnavnet.

Courier New

Kodeeksempler og kommandoer.

Hyperlenke

Gir rask og enkel tilgang til kryssrefererte temaer eller eksternt nettsted. Hyperlenker er markert i blått og kan være understreket.

%ProgramFiles%

Windows systemkatalogen der programmer installert på Windows er lagret.

Netthjelp er den primære kilden til hjelp-innhold. Den siste versjonen av Netthjelp vises automatisk når du har en fungerende internettilkobling.