ESET Hjelp på internett

Velg tema

Skrivebordsvarsler

Skrivebordsvarsler representeres av et lite varslingsvindu ved siden av systemoppgavelinjen. Som standard vises den i 10 sekunder, og så forsvinner den sakte. Varsler inkluderer vellykkede produktoppdateringer, nye enheter tilkoblet, fullføring av virussøkoppgaver eller nye trusler som er funnet.

CONFIG_DESKTOP_NOTIFICATIONS

Vis varsler på skrivebordet – Vi anbefaler at du holder dette alternativet aktivert, slik at produktet kan informere deg når nye hendelser oppstår.

Skrivebordsvarslinger – Klikk på Rediger for å aktivere eller deaktivere spesifikke skrivebordsvarslinger.

Ikke vis varsler når du kjører programmer i fullskjermmodus – Skjul alle ikke-interaktive varsler når du kjører programmer i fullskjermmodus.

Vis tid i sekunder – angi varigheten for varslingssynligheten. Verdien må være mellom 3 og 30 sekunder.

Gjennomsiktighet – angi prosentandelen for gjennomsiktighet for varsling. Det støttede området er 0 (ingen gjennomsiktighet) til 80 (svært høy gjennomsiktighet).

Minimum detaljnivå for hendelser som skal vises – angi alvorlighetsgraden for startvarslingen som vises. Velg ett av følgende alternativer på rullegardinmenyen:

oDiagnostikk – viser informasjon som trengs for å finjustere programmet og alle postene over.

oInformativ – viser informative meldinger som for eksempel ikke-standard nettverkshendelser, inkludert vellykkede oppdateringsmeldinger samt alle registreringene ovenfor.

oAdvarsler – viser advarsler, feil og kritiske feil (som for eksempel en mislykket oppdatering).

oFeil – viser feil (for eksempel dokumentbeskyttelse ikke startet) og kritiske feil.

oKritisk – viser bare kritiske feil (feil ved start av antivirusbeskyttelse eller infisert system osv.).

Vis varslinger på skjermen til denne brukeren på flerbrukersystemer – Lar utvalgte kontoer motta skrivebordsvarslinger. Hvis du for eksempel ikke bruker Administrator-kontoen, skriver du inn det fullstendige kontonavnet, så vises skrivebordsvarslingene for den angitte kontoen. Bare én brukerkonto kan motta skrivebordsvarslingene.

Tillat varsler å ta skjermfokus – lar varsler ta skjermfokus og er tilgjengelige i ALT + TAB-menyen.