Liste over skrivebordsvarslinger

For å justere synligheten for skrivebordsvarslinger (som vises nederst til høyre på skjermen), åpne Avanserte oppsett > Varslinger > Skrivebordsvarslinger. Klikk på Rediger ved siden av Skrivebordsvarslinger, og merk av i den riktige Vis-avmerkingsboksen.

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

Generelt

Vis varsler om sikkerhetsrapporter – Motta et varsel når en ny sikkerhetsrapport genereres.

Vis Hva er nytt-varslinger – Varslinger om alle nye og forbedrede funksjoner i den nyeste produktversjonen.

Filen ble sendt til analyse – Motta et varsel hver gang ESET Internet Security sender en fil til analyse.

Nettverksinspektør

Varsle om nylig oppdagede nettverksenheter – Motta et varsel når en ny enhet er koblet til nettverket.

Nettverksbeskyttelse

Nettverksprofilen er endret – Motta et varsel når nettverksprofilen er endret.

Advarsler om Wi-Fi-beskyttelse – Motta et varsel når du prøver å koble til et Wi-Fi-nettverk med et svakt passord eller uten passord.

Oppdatering

Programoppdatering er klargjort – Motta et varsel når det er klargjort en oppdatering til en ny versjon av ESET Internet Security.

Deteksjonsmotoren ble oppdatert – Motta et varsel når produktet oppdaterer moduler i deteksjonsmotoren.

Moduler ble oppdatert – Motta et varsel når produktet oppdaterer programkomponenter.

Hvis du vil angi generelle innstillinger for skrivebordsvarsler, for eksempel hvor lenge en melding skal vises eller minste detaljnivå for visning av hendelser, se Skrivebordsvarsler i Avansert oppsett > Varslinger.