Sikker bankbetaling og -nettleser

Du kan konfigurere Sikker bankbetaling og -nettleser i Avanserte oppsett > Beskyttelser > Nettleserbeskyttelse > Sikker bankbetaling og -nettleser.

icon_section Sikker bankbetaling og -nettleser

Aktiver Sikker bankbetaling og -nettleser – Når Sikker bankbetaling og -nettleser er aktivert, starter alle støttede nettlesere i sikker modus som standard.

Nettleserbeskyttelse

Aktiver Sikre alle nettlesere for å starte alle støttede nettlesere i sikker modus.

Utvidelsesinstallasjonsmodus – På rullegardinmenyen kan du velge hvilke utvidelser som skal kunne installeres i en nettleser som er sikret av ESET:

Viktige utvidelser – bare de viktigste utvidelsene som er utviklet av en bestemt nettleserprodusent.

Alle utvidelser – alle utvidelser som støttes av en bestemt nettleser.

note

Endring av modus for installasjon av utvidelser påvirker ikke tidligere installerte leserutvidelser:

Sikret nettleser

Forsterket minnebeskyttelse – Dersom dette er aktivert, vil minnet til den sikrede nettleseren bli beskyttet mot inspeksjon av andre prosesser.

Tastaturbeskyttelse – Hvis dette er aktivert, skjules informasjon du skriver inn med tastaturet i den sikrede nettleseren, for andre programmer. Dette øker sikkerheten mot tasteloggere.

Utklippstavlebeskyttelse – Hvis dette er aktivert, vil ESET Internet Security forhindre at betalingsrelaterte data som er endret av skadelig programvare, limes inn fra utklippstavlen til den sikrede nettleseren. Dette sikrer beskyttelse mot potensielle endringer gjort av skadelig programvare.

Ramme i nettleseren – Tilpass skjerminnstillingene for nettleserens ramme i beskyttede nettlesere.

Tillatelsesliste for nettleserbeskyttelse – Administrer filer som er lagt til i tillatelseslisten for nettleserbeskyttelse.

icon_section Nettlesers personvern og sikkerhet

Aktiver Nettlesers personvern og sikkerhet – Hvis dette er deaktivert, vil utvidelsen Nettlesers personvern og sikkerhet bli avinstallert fra alle støttede nettlesere på tvers av alle Windows-kontoer.

Vis varsler om Nettlesers personvern og sikkerhet – Hvis dette er aktivert, vil ESET Internet Security vise varsler for Nettlesers personvern og sikkerhet.

icon_section Nettleserskriptskanner

Aktiver avansert skanning av nettleserskript – Hvis dette er aktivert, vil virusbeskyttelse-skanneren sjekke alle JavaScript-programmer som kjøres av nettlesere.