Sikker bankbetaling og -nettleser

Sikker bankbetaling og -nettleser er et ekstra lag med beskyttelse urformet for å beskytte dine finansielle data under nettransaksjoner.

Som standard starter alle støttede nettlesere i sikker modus. Dette gjør at du kan surfe på internett, bruke nettbank og foreta kjøp og transaksjoner på nettet i én og samme sikrede nettleser automatisk.

important

ESET LiveGrid®-omdømmesystemet må være aktivert (aktivert som standard) for å sikre at Sikker bankbetaling og -nettleser fungerer som den skal.

Hvis du vil konfigurere den sikrede nettleservirkemåten, kan du se avanserte oppsett for Sikker bankbetaling og -nettleser. Hvis du deaktiverer Sikre alle nettlesere, kan du få tilgang til den sikrede nettleseren i hovedprogramvinduet > Oversikt > Sikker bankbetaling og -nettleser eller ved å klikke på skrivebordsikonet ICON_BPP Sikker bankbetaling og -nettleser. Nettleseren som er angitt som standard i Windows, startes i sikker modus.

Bruk av HTTPS-kryptert kommunikasjon er nødvendig for å utføre beskyttet surfing. Følgende nettlesere støtter Sikker bankbetaling og -nettleser:

Internet Explorer 8.0.0.0+

Microsoft Edge 83.0.0.0+

Google Chrome 64.0.0.0+

Firefox 24.0.0.0+

note

Bare Firefox og Microsoft Edge støttes på enheter med ARM-prosessorer.

For flere detaljer om funksjonene i Sikker bankbetaling og -nettleser, les følgende ESET kunnskapsbaseartikler som er tilgjengelige på engelsk og på flere andre språk:

Hvordan bruker jeg ESET Sikker bankbetaling og -nettleser?

Deaktivere eller sette Sikker bankbetaling og -nettleser på pause i ESET Windows Home-produkter

ESET Sikker bankbetaling og -nettleser – vanlige feil

ESET ordliste | Sikker bankbetaling og -nettleser