ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

ESET Internet Security

ESET Internet Security – ez egy újszerű megoldást jelentő integrált biztonsági programcsomag. Az ESET LiveGrid® keresőmotor legújabb, a Tűzfal és a Levélszemétszűrő modullal kombinált verziója gyorsan és megbízhatóan védi számítógépét. Az eredmény egy olyan intelligens rendszer, amely szünet nélkül figyeli a számítógépre leselkedő támadási kísérleteket és kártevő szoftvereket.

Az ESET Internet Security egy teljes körű biztonsági termék, amely minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet. Korszerű technológiánk a mesterséges intelligencián alapuló elemző algoritmusok segítségével képes kivédeni a vírusok, kémprogramok, trójaiak, férgek, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más károkozók támadását anélkül, hogy visszafogná a rendszer teljesítményét vagy zavarná a számítógép működését.

Szolgáltatások és előnyök

Újratervezett felhasználói felület

Ennek a verziónak a felhasználói felülete újra lett tervezve, és egyszerűsödött a használhatósági tesztek eredménye alapján. A felhasználói felület szövegei és értesítései alapos ellenőrzésen estek át, és a felület már a jobbról balra író nyelveket (például héber és arab) is támogatja. Az online súgó az ESET Internet Security termék része lett, és dinamikusan frissített támogatási tartalommal áll rendelkezésre.

Sötét mód

Olyan bővítmény, amely segít gyorsan átkapcsolni a képernyőt egy sötét témára. A kívánt színsémát a Felhasználói felület elemei lapon választhatja ki.

Vírus- és kémprogramvédelem

Proaktív módon felismeri az ismert és a még ismeretlen vírusokat, férgeket, trójaiakat, rootkiteket, és megtisztítja az érintett fájlokat. A kiterjesztett heurisztikai észlelés korábban soha nem látott kártevőket észlel, így védelmet nyújt az ismeretlen fenyegetésekkel szemben, és még azt megelőzően semlegesíti azokat, hogy bármilyen kárt okozhatnának. A Webhozzáférés-védelem és az Adathalászat elleni védelem figyeli a böngészők és a távoli szerverek közötti kommunikációt (az SSL-t is beleértve). Az e-mail védelem a POP3(S) és az IMAP(S) protokollon keresztül folytatott e-mailes kommunikáció felügyeletét biztosítja.

Rendszeres frissítések

A keresőmotor (korábbi nevén „vírusdefiníciós adatbázis”) és a programmodulok rendszeres frissítésével biztosítható a legjobban a számítógép legmagasabb fokú védelme.

ESET LiveGrid®
(Felhőalapú megbízhatóság)

A futó folyamatok és fájlok megbízhatóságát közvetlenül az ESET Internet Security alkalmazásból ellenőrizheti.

Eszközfelügyelet

Automatikusan ellenőrzi az összes USB flash meghajtót, memóriakártyát, CD-t és DVD-t. Letiltja a cserélhető adathordozókat az adathordozó típusa, a gyártó, a méret és más attribútumok alapján.

Behatolásmegelőző rendszer

Részletesen testre szabhatja a rendszer működését, szabályokat adhat meg a rendszer beállításjegyzékére, az aktív folyamatokra és programokra vonatkozóan, és pontosíthatja a biztonsági állapotát.

Játékos üzemmód

Elhalasztja a felugró ablakok megjelenését, a frissítéseket és minden egyéb, a rendszert igénybe vevő tevékenységet, hogy a rendszererőforrásokat a játékokhoz vagy más teljes képernyős tevékenységekhez őrizze meg.

Az ESET Internet Security szolgáltatásai

Biztonságos bankolás és böngészés

A Biztonságos bankolás és böngészés biztonságos böngészőt nyújt az online banki tranzakciók vagy online fizetőfelületek használatakor, hogy minden online tranzakció megbízható és biztonságos környezetben történjen.

Hálózati definíciók támogatása

A hálózati definíciók lehetővé teszik a felhasználók eszközeitől érkező vagy azokra irányuló kártékony forgalom (például botok és exploitcsomagok) gyors azonosítását és tiltását. Ez a funkció a Botnet elleni védelem bővítésének tekinthető.

Intelligens tűzfal

Megakadályozza, hogy jogosulatlan felhasználók hozzáférjenek számítógépéhez, és megszerezzék személyes adatait.

Levelezőprogram levélszemétszűrője

A levélszemét a teljes levelezés mintegy 50 százalékát teszi ki. A Levelezőprogram-levélszemétszűrő védelmet nyújt az ilyen problémák ellen.

Lopásvédelem

Az Lopásvédelem növeli a felhasználó biztonságát a számítógép elvesztése vagy ellopása esetén. Ha telepíti az ESET Internet Security és az Lopásvédelem szolgáltatást, az eszköze megjelenik a webes felületen. A webes felület lehetővé teszi azLopásvédelem konfigurációjának kezelését és az Lopásvédelem funkcióinak felügyeletét az eszközén.

Szülői felügyelet

A különféle webhely-kategóriák letiltásával biztosítja családja védelmét az esetlegesen nem kívánt webes tartalmak ellen.

Egy előfizetésnek aktívnak kell lennie ahhoz, hogy az ESET Internet Security funkciói működjenek. Azt javasoljuk, hogy újítsa meg az előfizetést több héttel azelőtt, hogy az ESET Internet Security-előfizetés lejárna.