ESET Online pomoć

Pretraga Srpski
Izaberite temu       

ADVANCED SECURITY

ESET Internet Security

ESET Internet Security predstavlja novi pristup potpuno integrisanoj bezbednosti računara. Najnovija verzija ESET LiveGrid® mašine za skeniranje, zajedno sa prilagođenim zaštitnim zidom i modulima za zaštitu od bezvredne e-pošte, koristi brzinu i preciznost da zaštiti vaš računar. Rezultat je inteligentan sistem koji je uvek spreman na napade i zlonamerni softver, koji mogu da ugroze računar.

ESET Internet Security je rešenje za kompletnu zaštitu koje kombinuje maksimalnu zaštitu i minimalni uticaj na rad sistema. Napredne tehnologije koriste veštačku inteligenciju za sprečavanje infiltracije virusa, spajvera, trojanskih konja, crva, advera, rutkitova i ostalih pretnji, a da pri tom ne umanjuju performanse sistema i ne ometaju rad računara.

Funkcije i prednosti

Izmenjen korisnički interfejs

Korisnički interfejs u ovoj verziji je značajno izmenjen i uprošćen, na osnovu rezultata testiranja mogućnosti korišćenja. Sav tekst i obaveštenja u okviru grafičkog korisničkog interfejsa su pažljivo pregledana i interfejs sada podržava i jezike koji se pišu s desna na levo, kao što su hebrejski i arapski. Pomoć na mreži je sada integrisana u program ESET Internet Security i pruža dinamički ažuriran sadržaj podrške.

Tamni režim

Proširenje koje vam omogućava da brzo prebacite ekran na tamnu temu. Možete da izaberete željenu temu u okviru opcije Elementi korisničkog interfejsa.

Antivirus i antispajver

Proaktivno otkriva i čisti poznatije i nepoznate viruse, crve, trojance i rutkitove. Napredna heuristika otkriva čak i nikad ranije viđene malvere i na taj način vas štiti od nepoznatih pretnji i neutrališe ih pre nego što mogu da naprave štetu. Zaštita pristupa Vebu i Anti-Phishing funkcionišu tako što nadgledaju komunikaciju između Veb pregledača i udaljenih servera (uključujući SSL). Zaštita klijenta e-pošte obezbeđuje kontrolu nad komunikacijom putem e-pošte primljene preko POP3(S) i IMAP(S) protokola.

Redovno ažuriranje

Redovno ažuriranje mašine za otkrivanje (prethodno nazvane „baza virusnih definicija“) i modula programa je najbolji način da se osigura maksimalni nivo zaštite računara.

ESET LiveGrid®
(Cloud-pokretana reputacija)

Možete da proverite reputaciju pokrenutih procesa i datoteka direktno iz modula ESET Internet Security.

Kontrola uređaja

Automatski skenira sve USB jedinice, memorijske kartice i CD-ove/DVD-ove. Blokira prenosive medijume na osnovu tipa medijuma, proizvođača, veličine i drugih atributa.

HIPS funkcija

Možete detaljno da prilagodite ponašanje sistema određivanjem pravila za sistemski registar, aktivne procese i programe i detaljno podešavanje bezbednosti.

Igrački režim

Odlaže sve iskačuće prozore, ažuriranje ili druge zahtevne sistemske aktivnosti kako bi sačuvao sistemske resurse za igračke aktivnosti i druge aktivnosti u režimu celog ekrana.

Funkcije programa ESET Internet Security

Zaštita bankarskog plaćanja

Zaštita za bankarske usluge i plaćanja pruža zaštićeni pregledač koji možete da koristite kada pristupate bankarskim uslugama na mreži ili prolazima za plaćanje na mreži, kako bi se sve transakcije na mreži obavile u pouzdanom i bezbednom okruženju.

Podrška za mrežne definicije

Mrežne definicije brzo identifikuju i blokiraju zlonameran saobraćaj prema i od uređaja korisnika u obliku botova i paketa za eksploataciju. Ova se funkcija može smatrati poboljšanjem zaštite od mreže botova.

Inteligentni zaštitni zid

Sprečava neovlašćene korisnike da pristupe računaru i zloupotrebe lične podatke.

Zaštita klijenta e-pošte od bezvredne pošte

Ona predstavlja 50 procenata celokupne komunikacije e-poštom. Zaštita klijenta e-pošte od bezvredne pošte štiti od ovog problema.

Anti-Theft

Anti-Theft proširuje bezbednost na nivou korisnika u slučaju gubitka ili krađe računara. Kada instalirate ESET Internet Security i Anti-Theft, vaš uređaj će biti naveden u interfejsu na vebu. Interfejs na vebu vam omogućava da upravljate konfiguracijom programa Anti-Theft i da primenjujete Anti-Theft funkcije na svom uređaju.

Roditeljska kontrola

Štiti vašu porodicu od potencijalno uvredljivog Veb sadržaja tako što blokira različite kategorije Veb lokacija.

Neophodna je aktivna licenca da bi funkcije proizvoda ESET Internet Security bile funkcionalne. Preporučuje se da obnovite licencu nekoliko nedelja pre nego što licenca za ESET Internet Security istekne.