Spletna pomoč ESET

Iskanje Slovenščina
Izbira teme

ADVANCED SECURITY

ESET Internet Security

ESET Internet Security predstavlja nov pristop k resnično integrirani računalniški varnosti. Najnovejša različica orodja za pregledovanje ESET LiveGrid®, združena s prilagojenim požarnim zidom in moduli za preprečevanje neželene pošte, hitro in natančno varuje vaš računalnik. Rezultat je inteligenten sistem, ki omogoča nenehen pregled nad napadi in zlonamerno programsko opremo, ki lahko škodi vašemu računalniku.

ESET Internet Security je celovita varnostna rešitev, ki zagotavlja najvišjo raven zaščite pri najmanjšem odtisu v sistemu. Napredne tehnologije temeljijo na umetni inteligenci in preprečijo dostop virusom, vohunski programski opremi, trojanskim konjem, črvom, oglaševalnim programom, korenskim kompletom in drugim grožnjam, ne da bi omejevale učinkovitost delovanja sistema ali prekinile delovanje računalnika.

Funkcije in prednosti

Preoblikovan uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik v tej različici smo korenito preoblikovali in poenostavili na podlagi rezultatov preskusov uporabnosti. Natančno smo pregledali besedilo in obvestila v grafičnem uporabniškem vmesniku, ki zdaj podpira tudi jezike, ki se pišejo od desne proti levi, kot sta hebrejščina in arabščina. Spletna pomoč je zdaj del izdelka ESET Internet Security in zagotavlja vsebine za podporo, ki se posodabljajo dinamično.

Temni način

Razširitev, s katero lahko hitro preklopite zaslon na temno temo. Želeno barvno shemo lahko izberete v razdelku Elementi uporabniškega vmesnika.

Zaščita pred virusi in vohunsko programsko opremo

Proaktivno zazna in izbriše več znanih in neznanih virusov, črvov, trojanskih konjev in korenskih kompletov. Napredna hevristika označi celo neznano zlonamerno programsko opremo, tako da vas zaščiti pred neznanimi grožnjami in jih odpravi, preden vam lahko škodijo. Zaščita spletnega dostopa in protivirusna zaščita delujeta na podlagi spremljanja komunikacije med spletnimi brskalniki in oddaljenimi strežniki (tudi SSL). Zaščita e-poštnega odjemalca omogoča nadzor e-poštne komunikacije, prejete prek protokolov POP3(S) in IMAP(S).

Redne posodobitve

Redno posodabljanje orodja za zaznavanje (prej zbirka virusnih definicij) in modulov programa je najboljši način zagotavljanja največje ravni varnosti v računalniku.

ESET LiveGrid®
(Ugled v oblaku)

Ugled izvajajočih se procesov in datotek lahko preverite neposredno v programu ESET Internet Security.

Nadzor naprave

Samodejno pregleda vse pogone USB, pomnilniške kartice in CD-je/DVD-je. Blokira izmenljive nosilce podatkov glede na vrsto nosilca podatkov, izdelovalca, velikost in druge oznake.

Funkcije HIPS

Podrobneje lahko prilagodite delovanje sistema; določite pravila v sistemskem registru, aktivnih procesih in programih ter natančno nastavite varnostne nastavitve.

Način za igranje

Odloži vsa pojavna okna, posodobitve ali druge dejavnosti, ki bremenijo delovanje sistema, zaradi varčevanja sistemskih sredstev za igranje iger in drugih celozaslonskih dejavnosti.

Funkcije programa ESET Internet Security

Zaščita za e-bančništvo

Zaščita za e-bančništvo omogoča uporabo zaščitenega brskalnika pri dostopanju do prehodov storitev spletnega bančništva ali spletnega plačevanja ter tako zagotavlja, da vse spletne transakcije potekajo v zaupanja vrednem in varnem okolju.

Podpora za podpise omrežja

Podpisi omrežja omogočajo hitro prepoznavanje ter blokirajo zlonameren promet v uporabniške naprave in iz njih, kot so robotski računalniki in izkoriščevalska programska oprema. Ta funkcija je pravzaprav izboljšava zaščite pred omrežjem okuženih računalnikov.

Pametni požarni zid

Preprečuje dostop nepooblaščenim uporabnikom do vašega računalnika in zlorabo osebnih podatkov.

Zaščita pred neželeno pošto v e-poštnem odjemalcu

Predstavlja kar 50 odstotkov vse e-poštne komunikacije. Zaščita pred neželeno pošto v e-poštnem odjemalcu ščiti pred to težavo.

Zaščita pred krajo

Zaščita pred krajo zagotavlja razširjeno varnost za uporabnika v primeru izgube ali tatvine računalnika. Ko namestite ESET Internet Security in Zaščita pred krajo, bo vaša naprava navedena v spletnem vmesniku. V spletnem vmesniku lahko upravljate konfiguracijo izdelka Zaščita pred krajo in določate funkcije izdelka Zaščita pred krajo v napravi.

Starševski nadzor

Zaščiti družino pred morebitno žaljivo spletno vsebino, tako da blokira različne kategorije spletnih mest.

Licenca mora biti aktivna, če želite, da funkcije programa ESET Internet Security delujejo. Priporočamo, da licenco podaljšate nekaj tednov pred iztekom veljavnosti licence za ESET Internet Security.