Product is niet geactiveerd

Dit foutbericht wordt weergegeven wanneer de licentie-eigenaar uw ESET Internet Security van ESET HOME portal deactiveert of de licentie die met uw ESET HOME account wordt gedeeld, niet meer wordt gedeeld. Dit probleem oplossen:

Klik op Activeren en gebruik een van de activeringsmethoden om ESET Internet Security te activeren.

Neem contact op met de licentie-eigenaar met informatie dat uw ESET Internet Security is gedeactiveerd door de licentie-eigenaar of dat de licentie niet langer met u wordt gedeeld. De eigenaar kan het probleem oplossen in de ESET HOME.