Gebruikersinterface

Als u het gedrag van de grafische gebruikersinterface (GUI) van het programma wilt configureren, opent u Geavanceerde instellingen > Gebruikersinterface.

U kunt de visuele weergave en effecten van het programma wijzigen in het scherm Elementen van gebruikersinterface in Geavanceerde instellingen.

Als u maximaal wilt worden beveiligd door uw beveiligingssoftware, kunt u verwijderen en ongeautoriseerde wijzigingen voorkomen door de instellingen te beveiligen met een wachtwoord via het hulpmiddel Toegangsinstellingen.

note

Als u het gedrag van systeemmeldingen, detectiewaarschuwingen en toepassingsstatussen wilt configureren, raadpleeg dan het gedeelte Meldingen.