Elementen van gebruikersinterface

U kunt de ESET Internet Security-werkomgeving (GUI) aanpassen aan uw behoeften via Geavanceerde instellingen > Gebruikersinterface > Elementen van gebruikersinterface.

Kleurmodus: selecteer het kleurenschema van de ESET Internet Security GUI in het vervolgkeuzemenu:

Hetzelfde als de systeemkleur: hiermee stelt u het kleurenschema van ESET Internet Security in overeenkomstig de instellingen van uw besturingssysteem.

Donker:ESET Internet Security heeft een donker kleurenschema (donkere modus).

Licht:ESET Internet Security heeft een standaard, licht kleurenschema.

note

U kunt ook het kleurenschema van de ESET Internet Security GUI selecteren in de rechterbovenhoek van het hoofdprogrammavenster.

Welkomstscherm weergeven bij het opstarten: geeft het welkomstscherm van ESET Internet Security weer tijdens het opstarten.

Geluidssignaal gebruiken: speelt een geluid af als er zich een belangrijke gebeurtenis voordoet tijdens een scan, bijvoorbeeld als er een bedreiging wordt ontdekt of als het scannen is voltooid.

Transparante achtergrond: hiermee schakelt u een transparant achtergrondeffect in voor het hoofdprogrammavenster. Transparante achtergrond is alleen beschikbaar voor de nieuwste Windows-versies (RS4 en later).

Integreren in het contextmenu: hiermee kunt u de besturingsonderdelen van ESET Internet Security integreren in het contextmenu.

CONFIG_ENVIRONMENT