Netwerkverkeerscanner

Netwerkverkeerscanner integreert meerdere geavanceerde malwarescantechnieken en biedt beveiliging tegen malware in toepassingsprotocollen. Met Netwerkverkeerscanner worden de protocollen HTTP(S), POP3(S) en IMAP(S) automatisch gescand, ongeacht de internetbrowser of e-mailclient. U kunt Netwerkverkeerscanner in- of uitschakelen via Geavanceerde instellingen > Detectie-engine > Netwerkverkeerscanner.

Netwerkverkeerscanner inschakelen: als u deze optie uitschakelt, worden de protocollen HTTP(S), POP3(S) en IMAP(S) niet gescand. Netwerkverkeerscanner moet zijn ingeschakeld voor de volgende ESET Internet Security-functies:

Beveiliging van webtoegang

Ouderlijk toezicht

Veilig internetbankieren

SSL/TLS

Anti-phishing-beveiliging

Beveiliging van e-mailclient