Ouderlijk toezicht

Als u Ouderlijk toezicht al hebt ingeschakeld in ESET Internet Security, moet u deze functie ook configureren voor de gewenste gebruikersaccounts zodat dit goed werkt.

Wanneer Ouderlijk toezicht actief is en er geen gebruikersaccounts zijn geconfigureerd, wordt de melding 'Ouderlijk toezicht is niet ingesteld' weergegeven in het scherm Overzicht van ESET Internet Security. Klik op Regels instellen en raadpleeg het gedeelte Ouderlijk toezicht voor meer informatie.