Lisensstatus

Lisensen din kan ha ulike statuser. Du finner lisensstatusen din i ESET HOME. Hvis du vil legge til lisensen i ESET HOME-kontoen, kan du se Legge til en lisens.

note

Hvis du ikke har ESET HOME-kontoen, kan du opprette en ny ESET HOME-konto.

Hvis lisensstatusen er en annen enn Aktiv, vil du motta en feilmelding under aktivering eller et varsel i hovedprogramvinduet.

Hvis du vil deaktivere lisensstatusvarsler, åpner du Avansert oppsett > Varslinger > Programstatuser. Klikk på Rediger ved siden av Programstatuser, utvid Lisensiering og fjern merket i avmerkingsboksen ved siden av varslingen du vil deaktivere. Deaktivering av varslinger løser ikke problemet.

Se beskrivelser og anbefalte løsninger for ulike lisensstatuser i tabellen nedenfor:

Lisensstatus

Beskrivelse

Løsning

Aktiv

Lisensen er gyldig, og det er ikke behov for din interaksjon. ESET Internet Security kan aktiveres, og du finner lisensdetaljene i hovedprogramvinduet > Hjelp og støtte.

Overbrukt

Flere enheter enn tillatt bruker denne lisensen. Du mottar en aktiveringsfeil.

Se Aktivering mislyktes på grunn av overbrukt lisens for mer informasjon.

Suspendert

Lisensen din ble suspendert på grunn av betalingsproblemer. For å bruke lisensen, må du sørge for at betalingsinformasjonen i ESET HOME er oppdatert eller kontakte lisensforhandleren din. Du kan få denne feilen under aktivering eller i hovedprogramvinduet.

Installert produkt – Hvis du har ESET HOME-kontoen, kan du i varslingen som vises i hovedprogramvinduet klikke på Administrer lisensen din i ESET HOME og gå gjennom betalingsdetaljene. Kontakt ellers lisensforhandleren din.

Aktiveringsfeil – Hvis du har ESET HOME-kontoen, klikker du på Åpne ESET HOME i vinduet for aktiveringsfeil og ser gjennom betalingsdetaljene dine. Kontakt ellers lisensforhandleren din.

Utløpt

Lisensen din er utløpt, og du kan ikke bruke denne lisensen til å aktivere ESET Internet Security. Du kan få denne feilen under aktivering eller i hovedprogramvinduet. Hvis du allerede har ESET Internet Security installert, er ikke datamaskinen beskyttet og oppdatert.

Installert produkt – I varslingen som vises i hovedprogramvinduet, klikker du på Forny lisens og følger instruksjonene i Hvordan fornyer jeg lisensen?, eller klikker på Aktiver produkt og velger aktiveringsmetode.

Aktiveringsfeil – I aktiveringsfeil-vinduet klikker du på Forny lisensen din og følger instruksjonene i Hvordan fornyer jeg lisensen?, eller skriver inn en ny eller fornyet lisensnøkkel og klikker på Forny lisens.

Avbrutt

Lisensen din er avbrutt av ESET eller av lisensforhandleren.

Hvis du får en feilmelding: Kansellert lisens i hovedprogramvinduet eller under aktivering, og lisensen din skal fungere ordentlig, kontakt lisensforhandleren.