Nettverkstilkoblinger

Viser nettverkene som nettverksadaptere er koblet til. Hvis du vil se nettverkstilkoblinger, åpner du Hovedprogramvinduet > Oppsett > Nettverksbeskyttelse > Nettverkstilkoblinger.

Dobbeltklikk på en tilkobling i listen for å vise detaljene for tilkoblingen og detaljene for Nettverksadapteret.

Hold pekeren over en bestemt nettverkstilkobling, og klikk på menyikonet three_dots_menui kolonnen Klarert for å velge ett av følgende alternativer:

Rediger – Åpner vinduet Konfigurer nettverksbeskyttelse der du kan tilordne en nettverksbeskyttelsesprofil til et bestemt nettverk

Glem – Tilbakestiller nettverkstilkoblingskonfigurasjonen til standard

Skann nettverk med Nettverksinspektør – Åpner Nettverksinspektør for å kjøre en nettverksskanning

Marker som «Mitt nettverk» – Legger til et «Mitt nettverk»-merke til nettverket. Dette merket vises ved siden av nettverket overalt i ESET Internet Security for bedre identifikasjons- og sikkerhetsoversikt

Fjern markeringen som «Mitt nettverk» – Fjerner «Mitt nettverk»-merket. Bare tilgjengelig hvis nettverket allerede er merket