Konfigurer nettverksbeskyttelse

Som standard bruker ESET Internet Security Windows-oppsettene når en ny nettverkstilkobling oppdages. Hvis du vil vise et dialogvindu når et nytt nettverk oppdages, endrer du tilordningen av nettverksbeskyttelsesprofilen til Spør. Konfigurasjon av nettverksbeskyttelsen vil vises når datamaskinen kobles til et nytt nettverk.

DIALOG_EPFW_TRUSTED_ZONE

Du kan velge mellom følgende nettverkstilkoblingsprofiler:

Automatisk–ESET Internet Security velger profilen automatisk, basert på Aktivatorene som er konfigurert for hver profil.

Privat – For klarerte nettverk (hjemme- eller kontornettverk). Datamaskinen og delte filer som er lagret på datamaskinen er synlige for andre nettverksbrukere, og systemressurser er tilgjengelige for andre brukere på nettverket (tilgang til delte filer og skrivere er aktivert, innkommende RPC-kommunikasjon er aktivert og ekstern skrivebordsdeling er tilgjengelig). Vi anbefaler at du bruker dette oppsettet når du bruker et sikkert lokalt nettverk. Denne profilen tilordnes automatisk til en nettverkstilkobling hvis den er konfigurert som domene eller privat nettverk i Windows.

Offentlig – For uklarerte nettverk (offentlig nettverk). Filer og mapper på systemet deles ikke med og er ikke synlige for andre brukere på nettverket, og deling av systemressurser deaktiveres. Vi anbefaler at du bruker dette oppsettet når du bruker trådløse nettverk. Denne profilen tilordnes automatisk til alle nettverkstilkoblinger som ikke er konfigurert som domene eller privat nettverk i Windows.

Brukerdefinert profil – Du kan velge en profil du har opprettet fra rullegardinmenyen. Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du har opprettet minst én egendefinert profil.

warning

En feilaktig nettverkskonfigurasjon kan utgjøre en sikkerhetsrisiko for datamaskinen.