Aktiver Tyverisikringer

Personlige enheter står stadig i fare for å bli mistet eller stjålet når vi reiser hjemmefra til jobb eller andre offentlige steder. Tyverisikringer er en funksjon som utvider sikkerheten på brukernivå i tilfelle enheten skulle bli mistet eller stjålet. Med Tyverisikringer kan du overvåke enhetsbruken og spore den manglende enheten ved bruk av IP-adressen i ESET HOME, slik at du lettere kan få enheten tilbake og beskytte personopplysningene dine.

Ved bruk av moderne teknologier, som geografisk oppslag av IP-adresser, billedtaking med webkamera, beskyttelse av brukerkonto og enhetsovervåkning, kan Tyverisikringer hjelpe deg og politiet å finne igjen datamaskinen eller enheten din hvis den har blitt mistet eller stjålet. I ESET HOME kan du se hvilken aktivitet som foregår på datamaskinen eller enheten.

For å finne ut mer om Tyverisikringer i ESET HOME, se Elektronisk hjelp for ESET HOME.

important

Tyverisikringer fungerer kanskje ikke som den skal på datamaskiner i domener på grunn av begrensninger i administrasjon av brukerkontoer.

For å aktivere Tyverisikringer og beskytte enheten mot tap og tyveri, velger du ett av disse alternativene:

I hovedprogramvinduet > Oversikt, klikker du på KONFIGURER ved siden av Tyverisikringer.

Hvis du ser meldingen «Anti-Theft er tilgjengelig» i hovedprogramvinduet > Oversikt-skjermen, klikker du på Aktiver Tyverisikringer.

I programmets hovedvindu klikker du på Oppsett > Sikkerhetsverktøy. Aktiver bryteren MODULE_INACTIVE Tyverisikringer og følg instruksjonene på skjermen.

important

Hvis enheten ikke er koblet til ESET HOME, må du gjøre følgende:

1.Logg inn på ESET HOME-kontoen din når du aktiverer Tyverisikringer.

2.Angi enhetsnavn.

note

Tyverisikringer støtter ikke Microsoft Windows Home Server.

Når du har aktivert Tyverisikringer, kan du optimalisere sikkerheten for enheten i hovedprogramvinduet > Oppsettene > Sikkerhetsverktøy > Tyverisikringer.