Varslinger

Hvis du vil administrere ESET Internet Security-varsler, åpner du Avanserte oppsett > Varsler. Du kan konfigurere følgende typer varslinger:

Programstatuser – varslinger som vises i hovedprogramvinduet > Oversikt.

Skrivebordsvarslinger – Små varslingsvinduer ved siden av systemoppgavelinjen.

Interaktive varsler – Varselvinduer og meldingsbokser som krever brukerinteraksjon.

Videresending (e-postvarslinger)– E-postvarsler sendes til den angitte e-postadressen.

CONFIG_NOTIFICATIONS

icon_section Programstatuser

Programstatuser – Klikk på Rediger for å velge hvilke programstatuser som skal vises i hjem-delen av hovedprogramvinduet > Oversikt.