Interaktive varsler

important

Er du ute etter informasjon om vanlige varsler og meldinger?

Trussel funnet

Adressen har blitt blokkert

Produkt ikke aktivert

Bytt til et produkt med flere funksjoner

Bytt til et produkt med færre funksjoner

En oppdatering er tilgjengelig

Oppdateringsinformasjon er ikke enhetlig

Feilsøking for «moduloppdatering mislyktes»-melding

Løs feil med moduloppdateringer

Nettverkstrussel blokkert

Nettstedssertifikatet er inndratt

I delen Interaktive varsler i Avansert oppsett > Varslinger kan du konfigurere hvordan meldingsbokser og interaktive varsler for deteksjoner som krever en beslutning fra brukeren (f.eks. potensielle phishing-nettsteder), håndteres av ESET Internet Security.

CONFIG_ALERT

Interaktive varsler

Hvis du deaktiverer Vis interaktive varsler, skjules alle varselvinduer samt dialogbokser i nettleseren. Dette er kun egnet i et begrenset antall spesifikke situasjoner. Vi anbefaler å holde dette alternativet aktivert.

Meldingsutveksling i produktet

Meldingsutveksling i produktet har blitt utviklet for å informere brukere om ESET-nyheter og annen kommunikasjon. Sending av markedsføringsmeldinger krever samtykke fra brukeren. Derfor sendes ikke markedsføringsmeldinger til brukere som standard (vises som et spørsmålstegn). Ved å aktivere dette alternativet, godtar du å motta markedsføringsmeldinger fra ESET. Hvis du ikke er interessert i å motta markedsføringsmateriale fra ESET, deaktiverer du alternativet.

Meldingsbokser

For å lukke meldingsboksene automatisk etter en viss tid, velg alternativet Lukk meldingsbokser automatisk. Hvis de ikke lukkes manuelt, blir varselvinduer lukket automatisk når den angitte tiden har forløpt.

Tidsavbrudd i sekunder – Angir varigheten for varselsynligheten. Verdien må være mellom 10 og 999 sekunder.

Bekreftelsesmeldinger – Klikk på Rediger for å vise en liste over bekreftelsesmeldinger du kan velge å vise eller ikke vise.