Legg til enhet i ESET HOME

Hvis du allerede har ESET Internet Security installert og aktivert med en lisens lagt til i ESET HOME-kontoen din, kan du koble enheten til ESET HOME ved hjelp av ESET HOME-portalen:

1.Send en tilkoblingsforespørsel til enheten.

2.ESET Internet Security viser Koble denne enheten din til en ESET HOME-kontodialogvinduet med et ESET HOME kontonavn. Klikk på Tillat for å koble enheten til den nevnte ESET HOME-kontoen.

note

Hvis det ikke er noen samhandling, avbrytes tilkoblingsforespørselen automatisk etter ca. 30 minutter.