Ratkaiseminen: Pankkitoimintojen ja maksujen suojausta ei voitu ohjata pyydetylle verkkosivulle

note

Suojaa kaikki selaimet -asetuksen käyttäminen verkkosivuston uudelleenohjauksen sijaan

Oletusarvon mukaan Pankkitoimintojen ja maksujen suojaus -toimintoon kuuluva suojattu selain käynnistetään parhaillaan käytössä olevassa selaimessa tunnetussa pankkisivustossa käymisen jälkeen. Voit verkkosivuston uudelleenohjauksen sijaan käyttää Suojaa kaikki selaimet -asetusta ja käynnistää kaikki tuetut verkkoselaimet suojatussa tilassa. Näin voit selata internetiä, käyttää nettipankkia sekä suorittaa maksutapahtumia verkossa yhdessä suojatussa selainikkunassa ilman uudelleenohjausta.

Jos haluat käyttää Suojaa kaikki selaimet -vaihtoehtoa, avaa ohjelman pääikkuna, siirry kohtaan Asetukset > Tietoturvatyökalut ja valitse vaihtopainikkeella Suojaa kaikki selaimet.

Voit ratkaista verkkosivuston uudelleenohjausvirheen toimimalla alla olevia ohjeiden mukaan:

important

Tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, toimiiko Pankkitoimintojen ja maksujen suojaus

Jos selainikkuna ei vieläkään toimi, tee seuraava vaihe, kunnes se on taas toiminnassa.

1.Käynnistä tietokone uudelleen.

2.Varmista, että käytössä on uusin Windows-käyttöjärjestelmän ja tuotteen ESET Internet Security versio: Päivitä ESETin Windows-kotituotteet uusimpaan versioon.

3.Kolmannen osapuolen toimittama suojausohjelmisto, VPN tai palomuuri saattaa aiheuttaa ristiriidan. Voit tarkastella selaimeen ladattujen tiedostojen ristiriitoja avaamalla Lokitiedostot > Pankkitoimintojen ja maksujen suojaus ja ottamalla tilapäisesti pois käytöstä ilmoitetun ohjelmiston tai poistamalla sen asennuksen.

4.Poista kaikki kolmansien osapuolten selainlaajennukset käytöstä.

5.Tyhjennä selaimen välimuisti. Lue ohjeet Firefoxin välimuistin tyhjentämiseen tai Google Chromen välimuistin tyhjentämiseen selaimessa.

6.Varmista, että oletusselaintasi ei suljeta pois kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Internetin käytön suojaus > Ohitetut sovellukset -kohdassa.

7.Jos et päivittänyt ESET-tuotettasi aiemmassa vaiheessa, poista ESET-tuotteesi asennus ja asenna se uudelleen. Käynnistä tietokone uudelleen asennuksen jälkeen.

8.Jos ongelma jatkuu, voit ottaa Suojaa kaikki selaimet -asetuksen käyttöön tai käyttää suojattua selainta napsauttamalla työpöydällä Pankkitoimintojen ja maksujen suojaus -kuvaketta.

PAGE_UTILITIES

Pankkitoimintojen ja maksujen suojaus on lisäsuojakerros, jolla voit suojata rahaliikennetietoja verkkotapahtumien yhteydessä.

Kaikki tuetut verkkoselaimet käynnistyvät suojatussa tilassa. Näin voit selata internetiä, käyttää nettipankkia sekä tehdä ostoksia ja suorittaa tapahtumia verkossa yhdessä suojatun selaimen ikkunassa ilman uudelleenohjausta.

important

ESET LiveGrid® -mainejärjestelmän on oltava käytössä (oletusarvoisesti käytössä) sen varmistamiseksi, että pankkitoimintojen ja maksujen suojaus toimii oikein.

Valitse jompikumpi seuraavista suojatun selaimen toiminnan määritysvaihtoehdoista:

Suojaa kaikki selaimet (oletus) – Kaikki tuetut verkkoselaimet käynnistyvät suojatussa tilassa. Näin voit selata internetiä, käyttää nettipankkia sekä tehdä ostoksia ja suorittaa tapahtumia verkossa yhdessä suojatun selaimen ikkunassa ilman uudelleenohjausta.

Verkkosivustojen uudelleenohjaus – Suojattujen sivustojen luettelossa ja sisäisessä nettipankkiluettelossa olevat sivustot ohjataan uudelleen suojattuun selaimeen. Voit valita, mikä selain (normaali vai suojattu) avataan.

note

Verkkosivustojen uudelleenohjaus ei ole käytettävissä laitteille, joissa on ARM-prosessorit.

Molemmat edellä olevat asetukset on poistettu käytöstä – Jos haluat käyttää suojattua selainta, valitse ohjelman pääikkunassa Yleiskatsaus, valitse Pankkitoimintojen ja maksujen suojaus tai napsauta ICON_BPP Pankkitoimintojen ja maksujen suojaus -työpöytäkuvaketta. Selain, joka on asetettu Windows-oletusselaimeksi, käynnistyy suojatussa tilassa.

Jos haluat määrittää suojatun selaimen toiminnan, katso Pankkitoimintojen ja maksujen suojauksen lisäasetukset. Jos haluat ottaa Suojaa kaikki selaimet -ominaisuuden käyttöön tuotteessa ESET Internet Security, valitse Asetukset > Tietoturvatyökalut ja laita Suojaa kaikki selaimet -liukusäädinpalkki päälle.

Suojattu selaus edellyttää HTTPS-salattua tietoliikennettä. Seuraavat selaimet tukevat Pankkitoimintojen ja maksujen suojausta:

Internet Explorer 8.0.0.0+

Microsoft Edge 83.0.0.0+

Google Chrome 64.0.0.0+

Firefox 24.0.0.0+

note

Vain Firefox- ja Microsoft Edge -selaimia tuetaan laitteissa, joissa on ARM-suorittimet.

Saat lisätietoja tästä ominaisuudesta lukemalla seuraavia ESET-tietopankin artikkeleita, jotka ovat käytettävissä englanniksi ja useilla muilla kielillä:

Kuinka käytän ESETin pankki- ja maksusuojausta?

ESETin pankkitoimintojen ja maksujen suojauksen käyttöönotto tai käytöstä poistaminen tietyssä sivustossa

Pankkitoimintojen ja maksujen suojauksen keskeyttäminen tai poistaminen käytöstä ESETin kotikäyttöön tarkoitetuissa Windows-tuotteissa

ESETin pankkitoimintojen ja maksujen suojaus – yleiset virheet

ESETin sanasto | Pankkitoimintojen ja maksujen suojaus

Jos et saa ongelmaa ratkaistua, ota yhteys ESETin tekniseen tukipalveluun.