Nyheter

Nyheter i ESET Internet Security 16.1

Intel® Threat Detection Technology

Maskinvarubaserad teknik som exponerar ransomware när den försöker undvika detektering i minnet. Dess integration ökar ransomware-skyddet samtidigt som övergripande systemprestanda hålls hög. Se de processorer som stöds.

Mörkt läge

Med den här funktionen kan du välja ett ljust eller mörkt färgschema för det grafiska användargränssnittet för ESET Internet Security. Du kan nu byta färgschema i det övre högra hörnet av huvudprogramfönstret.

Förbättrat bank- & betalskydd

Läget Säkra alla webbläsare är aktiverat som standard i webbläsare som stöds för att hjälpa dig att skydda dina betalningar, banktransaktioner och känslig data när du använder din favoritwebbläsare.

Tog bort stöd för Windows 7, 8 och 8.1.

ESET Internet Security 16.1 stöds endast på Windows 10 och 11. Mer information finns i Inaktuella versioner av Microsoft Windows.

note

Om du vill inaktivera Visa meddelanden om nyheter klickar du på Avancerade inställningar > Meddelanden > Meddelanden på skrivbordet. Klicka på Redigera bredvid Meddelanden på skrivbordet och avmarkera kryssrutan Visa meddelanden om nyheter och klicka på OK. För mer information om meddelanden läser du avsnittet Meddelanden.