Systemkrav

Om ESET Internet Security ska fungera optimalt ska systemet uppfylla följande krav på maskin- och programvara:

Processorer som stöds

Intel eller AMD-processor, 32-bitars (x86) med SSE2-instruktionsuppsättning eller 64-bitars (x64), 1 GHz eller högre

ARM64-baserad processor, 1 GHz eller högre

Operativsystem som stöds

Microsoft® Windows® 11

Microsoft® Windows® 10

important

Försök att alltid hålla operativsystemet uppdaterat.

Krav för ESET Internet Security-funktioner

Se systemkraven för specifika ESET Internet Security-funktioner i tabellen nedan:

Funktion

Krav

Intel® Threat Detection Technology

Se de processorer som stöds.

Bank- & betalskydd

Se de webbläsare som stöds.

Transparent bakgrund

Windows 10 version RS4 och senare.

Specialiserad rensning

Icke-ARM64-baserad processor.

Systemrensare

Icke-ARM64-baserad processor.

Kryphålsblockering

Icke-ARM64-baserad processor.

Djup beteendegranskning

Icke-ARM64-baserad processor.

Bank- & betalskydd – omdirigering av webbplatser

Icke-ARM64-baserad processor.

Övrigt

En internetanslutning krävs för att aktivering och uppdatering av ESET Internet Security ska fungera ordentligt.

Två antivirusprogram som körs samtidigt på en enhet orsakar oundvikliga systemresurskonflikter, till exempel att sakta ner systemet så att det blir oanvändbart.