Skapa regel från logg

I den nya versionen av ESET Internet Security kan du skapa en regel från loggen. På huvudmenyn klickar du på Verktyg > Loggfiler. Välj Nätverksskydd i listrutan, högerklicka på önskad loggpost och välj Blockera inte liknande händelser i framtiden på kontextmenyn. Den nya regeln visas i ett meddelandefönster.

För att det ska gå att skapa nya regler från loggen måste ESET Internet Security ha följande inställningar:

1.Ställ in det minimala omfånget för loggning till Diagnostik i Avancerade inställningar (F5) > Verktyg > Loggfiler.

2.Aktivera Visa meddelanden även för inkommande attacker mot säkerhetshål i Avancerade inställningar (F5) > Nätverksskydd > Skydd mot nätverksattacker > Avancerade alternativ > Intrångsdetektering.