Skapa undantag från brandväggsmeddelanden

När ESET-brandväggen identifierar skadlig nätverksaktivitet visas ett meddelandefönster där händelsen beskrivs. Meddelandet innehåller en länk så att du kan lära dig mer om händelsen och skapa en regel för den om du vill.

note

Om ett nätverksprogram eller -enhet inte implementerar nätverksstandarder korrekt kan upprepade brandväggs-IDS-meddelanden utlösas. Du kan skapa ett undantag direkt från meddelandet om du inte vill att ESET-brandväggen ska identifiera programmet eller enheten.