Avancerad loggning för nätverksskydd

Med den här funktionen kan du förse ESET:s tekniska support med mer komplexa loggfiler. Funktionen ska endast användas på begäran av ESET:s tekniska support eftersom loggfilen som skapas kan bli mycket stor och göra datorn långsammare.

1.Gå till Avancerade inställningar > Verktyg > Diagnostik och aktivera Aktivera avancerad loggning för nätverksskydd.

2.Försök att återskapa det aktuella problemet.

3.Inaktivera avancerad loggning för nätverksskydd.

4.PCAP-loggfilen som skapas av nätverksskyddets avancerade loggning finns i samma katalog som diagnostiska minnesdumpar genereras i: C:\ProgramData\ESET\ESET Security\Diagnostics\