ESET onlinehjälp

Sök Svenska
Välj ämne

Inaktuell version av Microsoft Windows

Problem

Du vill installera den senaste versionen av ESET Internet Security på en dator med Windows 7, Windows 8 (8.1) eller Windows Home Server 2011

ESET Internet Security visar ett fel Föråldrat operativsystem under installationen

Information

Den senaste versionen av ESET Internet Security (version 16.1) kräver operativsystemen Windows 10 eller Windows 11.

Lösning

Följande lösningar är tillgängliga:

Uppgradera till Windows 10 eller Windows 11

Uppgraderingsprocessen är relativt enkel, och i många fall kan den genomföras utan att du förlorar dina filer. Innan du uppgraderar till Windows 10:

1.Säkerhetskopiera viktiga data.

2.Läs Microsofts vanliga frågor om uppgradering till Windows 10 eller vanliga frågor om uppgradering till Windows 11 och uppdatera ditt Windows-operativsystem.

Installera ESET Internet Security version 16.0

Om du inte kan uppgradera Windows ska du installera ESET Internet Security version 16.0. Ytterligare information finns i onlinehjälpen för ESET Internet Security version 16.0.