Uppgradering till en nyare version

Nya versioner av ESET Internet Security ges ut för att implementera förbättringar eller lösa problem som inte går att åtgärda med automatiska uppdateringar av programmodulerna. Det går att uppdatera till en senare version på flera sätt:

1.Automatiskt genom programuppdatering.
Eftersom programuppdateringen distribueras till alla användare och kan påverka vissa systemkonfigurationer släpps de efter en lång testperiod för att säkerställa att de fungerar med alla tänkbara systemkonfigurationer. Använd en av metoderna nedan om du måste uppgradera till en nyare version omedelbart när den kommer ut.
Se till att du har aktiverat Uppdateringar av programfunktioner i Avancerade inställningar (F5) > Uppdatera > Profiler > Uppdateringar.

2.Manuellt i programmets huvudfönster genom att klicka på Leta efter uppdateringar i avsnittet Uppdatera.

3.Manuellt genom att hämta och installera en nyare version över den föregående.

Mer information och illustrerade anvisningar hittar du i:

Uppdatera ESET-produkter – söka efter de senaste produktmodulerna

Vilka olika typer av uppdateringar och utgåvor finns det för ESET-produkter?