Installation

Det finns flera sätt att installera ESET Internet Security på din dator. Installationssätten kan variera beroende på land och distributionssätt:

Installerare – hämtas från ESET-webbplatsen eller CD/DVD. Installationspaketet är gemensamt för alla språk (välj önskat språk). Installeraren är en liten fil; ytterligare filer som krävs för att installera ESET Internet Security hämtas automatiskt.

Offlineinstallation – använder en .exe-fil som är större än installerarfilen och ingen internetanslutning eller ytterligare filer krävs för att slutföra installationen.

important

Kontrollera att inga andra antivirusprogram är installerade på datorn innan du installerar ESET Internet Security. Om två eller fler antiviruslösningar är installera på en dator kan de komma i konflikt med varandra. Det rekommenderas att du avinstallerar alla andra antivirusprogram på datorn. Se vår artikel i ESET kunskapsbas för en lista med avinstallationsverktyg för vanliga antivirusprogram (finns på engelska och flera andra språk).