Logga in på ditt ESET HOME konto.

För att aktivera/inaktivera Stöldskydd och för att komma åt enhetens plats och information i ESET HOME loggar du in på ditt ESET HOME-konto.

PANEL_ANTITHEFT_SIGNIN

Det finns flera metoder för att logga in på ditt ESET HOME-konto:

Använd din ESET HOME-e-postadress och ditt lösenord – Skriv den e-postadress och det lösenord som du använde för att skapa ditt ESET HOME-konto och klicka på Logga in.

Använd ditt Google-konto/AppleID – Klicka på Fortsätt med Google eller Fortsätt med Apple och logga in till lämpligt konto. Efter en lyckad inloggning omdirigeras du till ESET HOME-bekräftelsewebbsidan. Om du vill fortsätta växlar du tillbaka till ESET-produktfönstret. Mer information om Google-kontot/AppleID-inloggningen finns i instruktioner i ESET HOME-onlinehjälpen.

Skanna QR-kod – Klicka på Skanna QR-kod för att visa QR-koden. Öppna din ESET HOME-mobilapp och skanna QR-koden eller peka enhetskameran mot QR-koden. Mer information finns i instruktionerna i ESET HOME-onlinehjälpen.

MONITOR_RED Inloggningen misslyckades – vanliga fel.

note

Om du inte har ett ESET HOME-konto klickar du på Skapa konto för att registrera dig eller läser anvisningarna i ESET HOME-onlinehjälpen.

Om du har glömt ditt lösenord klickar du på Jag har glömt lösenordet och följer stegen på skärmen eller läser anvisningarna i ESET HOME-onlinehjälpen.

note

Stöldskydd stöder inteMicrosoft Windows Home Server.