Automatisk uppgradering av äldre produkt

Din ESET-produktversion stöds inte längre och produkten har uppgraderats till den senaste versionen.

MONITOR_RED Vanliga installationsproblem

note

Varje ny version av ESET-produkter har många buggfixar och förbättringar. Befintliga kunder med en giltig licens för en ESET-produkt kan uppgradera till den senaste versionen av samma produkt utan kostnad.

Så här avslutar du installationen:

1.Klicka på Acceptera och fortsätt att acceptera Licensavtal för slutanvändare och erkänna Sekretesspolicyn. Om du inte samtycker till Licensavtal för slutanvändare klickar du på Avinstallera. Du kan inte återgå till den tidigare versionen.

2.Klicka på Tillåt alla och fortsätt för att tillåta både ESET LiveGrid®-feedbacksystemet och programmet för en bättre kundupplevelse eller klicka på Fortsätt om du inte vill delta.

3.Efter att du aktiverat den nya ESET-produkten med din licensnyckel kommer översiktssidan att visas. Om din licensinformation inte hittas fortsätter du med en ny testlicens. Om din licens som används i den tidigare produkten inte är giltig aktiverar du din ESET-produkt.

4.En omstart av enheten krävs för att slutföra installationen.