Inloggningen misslyckades – vanliga fel

Vi kunde inte hitta ett konto som matchar den angivna e-postadressen

E-postadressen du angav matchar inget ESET HOME-konto. Klicka på Tillbaka och skriv rätt e-postadress och lösenord.

Om du vill logga in måste du skapa ett ESET HOME-konto. Om du inte har något ESET HOME-konto klickar du på Bakåt > Skapa konto eller läser i Skapa ett nytt ESET HOME-konto.

Användarnamn och lösenord matchar inte

Det angivna lösenordet matchar inte den angivna e-postadressen. Klicka på Tillbaka, skriv rätt lösenord och se till att den angivna e-postadressen är korrekt. Om du fortfarande inte kan logga in klickar du på Bakåt > Jag har glömt lösenordet för att återställa ditt lösenord och följer stegen på skärmen, eller läser i Jag har glömt mitt ESET HOME-lösenord.

Det valda inloggningsalternativet matchar inte ditt konto

Ditt konto är länkat till ditt konto på sociala medier. Om du vill logga in till ESET HOME klicka r du på Fortsätt med Google eller Fortsätt med Apple och loggar in på lämpligt konto. Efter en lyckad inloggning omdirigeras du till ESET HOME-bekräftelsewebbsidan. Du kan koppla bort ditt sociala mediekonto från ditt ESET HOME-konto på ESET HOME-portalen.

Felaktigt lösenord

Det här felet kan uppstå om ditt ESET Internet Security redan är anslutet till ESET HOME och du gör ändringar som kräver att du loggar in (till exempel att inaktivera Anti-Theft) och lösenordet du angav inte matchar ditt konto. Klicka på Tillbaka och skriv rätt lösenord. Om du fortfarande inte kan logga in klickar du på Bakåt > Jag har glömt lösenordet för att återställa ditt lösenord och följer stegen på skärmen, eller läser i Jag har glömt mitt ESET HOME-lösenord.