Produktaktivering

Det går att aktivera produkten på flera sätt. Tillgänglighet för ett visst aktiveringssätt i aktiveringsfönstret kan bero på land och distributionssätt (CD/DVD, ESET webbsida osv.):

Om du har köpt en förpackad återförsäljarversion av produkten eller har fått ett e-postmeddelande med licensinformation aktiverar du produkten genom att klicka på Använd en köpt licensnyckel. Licensnyckeln finns normalt inne i eller på baksidan av produktens förpackning. Licensnyckeln måste anges för att slutföra aktiveringen. Licensnyckel – en unik sträng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX eller XXXX-XXXXXXXX som används för att identifiera licensägaren och aktivera licensen.

När du har valt Använd ESET HOME-konto ombeds du att logga in på ditt ESET HOME-konto.

Om du vill prova ESET Internet Security innan du köper det, välj Gratis utvärdering. Ange din e-postadress och ditt land för att aktivera ESET Internet Security under en begränsad tid. Provlicensen skickas till dig per e-post. Det går endast att aktivera en provlicens per kund.

Har du ingen licens och vill köpa en, klicka på Köp licens. Detta för dig till ESET:s lokala återförsäljares webbplats. Det är inte kostnadsfritt med fullständiga licenser till ESET:s Windows-hemprodukter.

Du kan ändra produktlicensen när som helst. Om du vill göra det klickar du på Hjälp och support > Ändra licens i programmets huvudfönster. Då visas det offentliga licens-ID som behövs för att identifiera licensen för ESET:s support.

MONITOR_RED Misslyckades produktaktiveringen?

ACTIVATION