Använd ESET HOME-konto

Anslut din enhet till ESET HOME för att visa och hantera alla dina aktiverade ESET-licenser och enheter. Du kan förnya, uppgradera eller utöka licensen och visa viktig licensinformation. I ESET HOME-hanteringsportalen eller -mobilappen kan du lägga till olika licenser, ladda ned produkter till dina enheter, kontrollera produktens säkerhetsstatus eller dela licenser via e-post. Mer information finns i ESET HOME-onlinehjälpen.

BEGINNER_MYESET

När du har valt Använd ESET HOME-konto som aktiveringsmetod eller vid anslutning till ESET HOME-konto under installationen:

1.Logga in på ditt ESET HOME konto.

note

Om du inte har ett ESET HOME-konto klickar du på Skapa konto för att registrera dig eller läser anvisningarna i ESET HOME-onlinehjälpen.

Om du har glömt ditt lösenord klickar du på Jag har glömt lösenordet och följer stegen på skärmen eller läser anvisningarna i ESET HOME-onlinehjälpen.

2.Ange ett enhetsnamn för enheten som ska användas i alla ESET HOME-tjänster och klicka på Fortsätt.

3.Välj en licens för aktivering eller lägg till en ny licens. Klicka på Fortsätt för att aktivera ESET Internet Security.