Ange licensnyckeln under aktivering

Automatiska uppdateringar är viktiga för din säkerhet. ESET Internet Security tar endast emot uppdateringar när det aktiverats.

När du anger din Licensnyckel är det viktigt att den anges exakt som den är skriven:

Licensnyckeln är en unik sträng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX som används för att identifiera licensägaren och aktivera licensen.

Vi rekommenderar att kopiera och klistra in licensnyckeln från registreringsmeddelandet för noggrannhet.

Om licensnyckeln inte anges efter installationen aktiveras inte produkten. Du kan aktivera ESET Internet Security i huvudprogramfönstret > Hjälp och support > Aktivera licens.

Det är inte kostnadsfritt med fullständiga licenser till ESET:s Windows-hemprodukter.