Dialogruta – systemuppdateringar

Om det finns uppdateringar för ditt operativsystem visar ESET Internet Security ett meddelande i huvudprogramfönstret > Översikt. Klicka på Mer information om du vill öppna fönstret Systemuppdateringar.

I fönstret Systemuppdateringar visas en lista över tillgängliga uppdateringar som är redo att hämtas och installeras. Uppdateringen visas bredvid uppdateringens namn.

Dubbelklicka på en uppdateringsrad om du vill visa ett fönstret Uppdateringsinformation med mer information.

Klicka på Kör systemuppdatering för att ladda ned och installera alla listade uppdateringar för operativsystemet.