Aktivitetsuppgifter

Skriv in aktivitetsnamnet, välj ett av alternativen för aktivitetstyp och klicka sedan på Nästa:

Kör externt program – schemalägger körning av ett extern program.

Underhåll av loggning - loggfiler innehåller även rester från borttagna poster. Denna aktivitet optimerar regelbundet posterna i loggfiler för effektiv funktion.

Kontroll av filer som startas automatiskt – kontrollerar filer som tillåts köra vid systemstart eller inloggning.

Skapa en avbildning av datorns status – skapar en avbildning av datorn i ESET SysInspector – samlar detaljerad information om systemkomponenter (t.ex. drivrutiner och program) och utvärderar risknivån för varje komponent.

Genomsökning av datorn på begäran – utför genomsökning av filer och mappar på datorn.

Uppdatering – schemalägger en uppdateringsaktivitet genom att uppdatera modulerna.