Aktivitetstid

Aktiviteten utförs regelbundet med angivet tidsintervall. Välj något av följande tidsalternativ:

En gång – aktiviteten utförs endast en gång vid det datum och den tidpunkt som anges.

Flera gånger – aktiviteten utförs regelbundet med angivet intervall (i timmar).

Dagligen – aktiviteten körs varje dag vid den angivna tidpunkten.

Varje vecka – aktiviteten körs en eller flera gånger i veckan, vid angivna dagar och tidpunkter.

När en händelse utlöser den – aktiviteten utförs efter en angiven händelse.

Hoppa över aktivitet när datorn körs på batteri – en aktivitet startas inte om datorn körs på batteri vid tillfället då aktiviteten skulle startas. Detta gäller även datorer som körs på UPS.