Överhoppad aktivitet

En aktivitet kan hoppas över om datorn körs på batteri eller är avstängd. Välj när den överhoppade aktiviteten ska köras bland dessa alternativ och klicka på Nästa:

Vid nästa schemalagda tid – aktiviteten körs om datorn är påslagen vid nästa schemalagda tidpunkt.

Så snart som möjligt – aktiviteten körs när datorn är påslagen.

Omedelbart, om tiden sedan den senaste schemalagda körningen överstiger (timmar) – representerar den tid som gått sedan den första överhoppade körningen av aktiviteten. Om den här tiden överskrids körs aktiviteten omedelbart.

example

Omedelbart, om tiden sedan den senaste schemalagda körningen överstiger (timmar) – exempel

En exempeluppgift är inställd på att köras upprepade gånger varje timme. Alternativet Omedelbart, om tiden sedan den senaste schemalagda körningen överstiger (timmar) har valts och den överskridna tiden är inställd på två timmar. Uppgiften körs klockan 13:00 och när den är klar datorn försätts datorn i vänteläge:

Datorn vaknar klockan 15:30. Den första överhoppade körningen av uppgiften var klockan 14:00. Endast 1,5 timmar har gått sedan 14:00, så uppgiften körs klockan 16:00.

Datorn vaknar klockan 16:30. Den första överhoppade körningen av uppgiften var klockan 14:00. Två och en halv timme har gått sedan 14:00, så uppgiften körs omedelbart.